Idealna nevesta

Leon je bil izredno lep, postaven in uspešen moški. Odločil se je, da se bo poročil z enako lepo žensko in bosta imela čudovite potomce.

Odšel je po svetu in iskal sanjsko žensko, ki bi ustrezala njegovim visokim standardom in s katero bi lahko živel do konca svojih dni.

Po mnogih mesecih iskanja po vseh kontinentih je Leon prispel do manjše kmetije v Sloveniji in vprašal, če lahko tam prenoči. Ovdoveli kmet je Leona toplo sprejel in ga povabil v hišo, kjer ga je predstavil svojim trem hčeram. Ko je Leon vstopil v hišo, je bil odkrito presenečen in očaran nad njihovo lepoto. Vsa tri dekleta so bile neverjetne lepotice in Leon se je odločil, da si bo eno od njih izbral za ženo.

Zvečer je kmetu razložil svoj načrt in srečni oče se je strinjal, da lahko gre Leon na zmenek z vsako od njegovih hčera in se odloči za najlepšo.

Po randiju s prvo hčerko stopi Leon do njenega očeta in reče: »Ona je res čudovito lepa, vendar ima rahlo ukrivljene prste na nogah. Res, komaj opazno, a ona ni zame.«

Kmet je le zmajal z glavo in naslednji večer je Leon odšel na randi z drugo hčerko. Ko se je vrnil, je kmetu pojasnil: »Ona je resnično čudovito lepa, vendar pa tu in tam rahlo poškili na eno oko. Res, da komaj opazno, a ona ni zame.«

Tretjega večera, ko se je vrnil z randija s še zadnjo hčerko, je rekel kmetu: »Ona je idealna,  je brez napak. Z njo se želim poročiti.«

Takoj so organizirali svatbo in čez mesece se je Leonu rodil težko pričakovani potomec. Novopečeni očka je odhitel v porodnišnico v veselem pričakovanju, da bo videl svojega čudovitega prvorojenca. Ko so mu pokazali novorojenčka, pa je zagledal kosmatega in grdega dojenčka, ki mu sploh ni podoben.

»Kako je to možno?« je rekel tastu, ki je stal ob njem: »Njegova mati in jaz sva tako lepa!«

»Hm,« odgovori tast. »Ona je resnično lepa, ampak je bila rahlo noseča, ko si jo srečal … res, da komaj opazno …«

Profesionalca

Fant in dekle sta se z avtom odpeljala daleč iz mesta na podeželje in ustavila na skritem prostoru ter pričela z ljubezenskimi aktivnostmi.  

Ko je zadeva postajala vse  bolj vroča, je dekle iznenada zaustavilo fanta in reklo: »Res bi ti morala omeniti že prej, da sem pravzaprav prostitutka in, da računam 20 evrov za seks.

Fant ji je nerad plačal storitev in nadaljevala sta z vročo igro.

Po tem, ko sta končala, si je fant prižgal cigareto, sedel na vozniški sedež in pričel gledati skozi okno.

»Zakaj ne greva nazaj?« vpraša dekle.

»Res bi ti moral omeniti že prej, da sem pravzaprav taksist in vožnja nazaj v mesto stane 25 evrov.

 

Na prejšnjo smešnico: Vso srečo gospod Gorsky 

Naslednja smešnica: Primerna tašča